1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kan Çiçekleri" yeni sezona ne zaman başlıyor, diziye kimler katılıyor, kimler ayrılıyor?

Kanal 7'nin kısa sürede fenomen olan dizisi "Kan Çiçekleri"nin yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu.

“Kan Çiçekleri” yeni sezona ne zaman başlıyor, diziye kimler katılıyor, kimler ayrılıyor?

“Kan Çiçekleri” dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Unik Film ve Rains Pictures imzalı dizinin sezona ne zaman başlayacağı, yeni dahil olan ve ayrılan oyuncuların kimleri olacağı merak konusu olmuştu. Kısa sürede fenomen olan ve çok sevilen “Kan Çiçekleri” sezonu 18 Eylül’de açacak. Dizinin Zümrüt’ü Selinay Taşol ekibe veda edecek.

Ömer Baykul ve Halil İbrahim Ünal‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu diziye 2 yeni karakter katılıyor. Bu isimlerden biri “Sabiha” karakteriyle Nazan Bayazıt...

İnternet izlenmeleri de rekor kıran “Kan Çiçekleri” dizisinin diğer yeni oyuncusu da Dilan Düzgüner… Güzel oyuncu “Havin” karakteri ile ekibe dahil olacak ve bu iki yeni karakter ortalığı karıştıracak.

Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Yılmaz Ulutaş, Göksel Kayahan, Ceyda Pınar, Gökhan Gürdeyiş, Nazan Bayazıt, Dilan Düzgüner, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Ekrem Aral Tuna, Dilek Güler, Buse Bedir, Nuray Şerefoğlu, Oğuz Okul, Hakan Durmuş, Zeynep İkra Özköse ve Mertcan Öztürk başlıca rolleri paylaşıyor.

Öte yandan “Kan Çiçekleri”nin başrol oyuncuları Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in Birsen Altuntaş‘ın youtube kanalına verdikleri ve haklarında merak edilen tüm soruları yanıtladıkları röportajları hafta sonu yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Meryem rolü sonunda belli olan “Kirli Sepeti” dizisinde yeni bir oyuncu değişikliği daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir