1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kan Çiçekleri dizisinde flaş değişiklik

Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’ın başrollerini paylaştığı "Kan Çiçekleri" ekranın en sevilen günlük dizilerinin başında geliyor.

Kan Çiçekleri dizisinde flaş değişiklik

“Kan Çiçekleri” dizisi Kanal 7‘nin ilgiyle dizileri arasında yer alıyor. Başrollerini Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’ın paylaştığı sevilen dizi yarın ekrana gelecek olan 144. bölümüyle sezon finali yapıyor.  RainS Pictures ve Unik Film imzalı dizi yurt dışı seyircisiyle de öne çıkıyor. Eylül ayında ikinci sezonuyla ekranda olacak dizinin yönetmeni değişti. Canan Çelik ayrıldı, yola artık Ömer Baykul ile yola devam edilecek.


Yeni sezon bölümlerinin çekimleri 22 Temmuz’da başlayacak olan diziden henüz ayrılan oyuncunun olmadığı öğrenildi. Final bölümüne Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş‘ın oynadığı reyhani dansı damga vuracak. Dizide ayrıca Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Yılmaz Ulutaş, Ekrem Aral Tuna, Dilek Güler, Ceyda Pınar, Göksel Kayahan, Gökhan Gürdeyiş, Buse Bedir ve Nuray Şerefoğlu da başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahattin Paşalı ve Hazal Kaya’lı “Pera Palas’ta Gece Yarısı”na sürpriz oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir