1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kan Çiçekleri dizisi rekor kırıyor

Kan Çiçekleri dizisi özellikle sosyal medya ve youtube izlenmeleriyle diğer günlük dizilere fark atıyor.

Kan Çiçekleri dizisi rekor kırıyor

Kan Çiçekleri dizisi sevilen günlük dizilerin başında geliyor. Yapımcılığına RainS Pictures & Unik Film’in imza attığı dizide Barış Baktaş (Baran) ile Yağmur Yüksel (Dilan) başrolleri paylaşıyor. Hafta içi Kanal 7’de seyirciyle buluşan dizide bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan ile diğer yandan kan davasını bitirmek ve kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran’ın hikayesi. Çatışmalarla dolu bu ilişki iki kalp arasında sert rüzgarlar estiriyor.

Kan Çiçekleri dizisi yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren YouTube ve sosyal medyada rekor izlenme rakamlarına ulaşıyor. Özellikler yayınladığı bölümleri ve tanıtımları 1 milyon izlenmeyi bulan dizi diğer günlük dizilere fark atıyor.  Dizi aralık ayı “The Wit Social List”de, yayınlandığı gün 29 bin takipçi toplayarak 2.sıraya yerleşti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kraliçe’nin kadrosuna flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir