1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kan Çiçekleri" MIPTV yolcusu

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi "Kan Çiçekleri" her yıl nisan ayında Cannes'da düzenlenen MIPTV'ye katılıyor.

“Kan Çiçekleri” dizisi Cannes yolcusu

“Kan Çiçekleri” dizisi kısa sürede kendi seyircisini oluşturdu. 5 ay önce açılan Youtube’ adresi 500 bin abone ve 236 milyonu geçen izlenme rakamlarına ulaşan dizinin her bölümü 24 saat dolmadan rekora koşuyor ve 1 milyonun üstünde izleniyor. Fragmanları da büyük ilgi gören dizide Barış Baktaş (Baran) ile Yağmur Yüksel (Dilan) başrolleri paylaşıyor. Hafta içi her gün 16.30’da Kanal 7’de ekrana gelen dizi şimdi de Cannes yolcusu…

MIPTV’ye katılıyor

Yapımcılığını Unik Film ve Rains Pictures üstlendiği dizi 17-19 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen eğlence endüstrisinin anlaşma merkezi olan MIP TV fuarına katılıyor. 100 ülkeden katılımcının davet edildiği 3 günlük organizasyonda yurt dışı satışları gerçekleşiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kübra” dizisine “Alparslan Büyük Selçuklu”dan transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir