1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kadir İnanır’ın eşi Jülide Kural’dan açıklama

 Bu sabah beyin damarında pıhtı atması nedeniyle Ümraniye’de tedavi altına alınan Türk sinemasının efsane aktörü Kadir İnanır yoğun bakımda gözetim altında… 

Kadir İnanır’ın eşi Jülide Kural’dan açıklama

Kadir İnanır bu sabah sevenlerini korkuttu. 74 yaşındaki usta oyuncunun hayat arkadaşı Jülide Kural yaptığı yazılı açıklamada eşinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kural, şunları yazdı:

“Kamuoyunun bilgisine… Hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır 24 Mart pazar sabahı saat 9.30 sularında rahatsızlanmış ve hızlıca en yakın sağlık kuruluşu olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Hızlıca yapılan tetkiklerde beyin damarında pıhtı tespit edilmiş olup hekim ve sağlık çalışanlarının olağanüstü emeği, ilgisi ve çabasıyla müdahale edilerek pıhtı temizlenmiştir.”

“Şu an yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır’ın durumu stabili… Benim ve sizlerin de bildiği gibi Kadir İnanır güçlüdür ve süreci de hepimizin desteğiyle atlatacaktır. Tüm halkımızdan ricam Kadir İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili yalnızca doktorlarının ve benim yapacağım açıklamaların dikkate alınmasıdır. Sağlık durumu hakkında düzenli bilgilendirme yapacağım… Saygılarımla Jülide Kural…”

 

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir