1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün canlı canlı mezar deneyimi

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftinin dizisindeki mezar sahnesi çok konuşuldu.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün canlı canlı mezar deneyimi

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün yıllar sonra beraber başrol oynadıkları ilk dizi olan “Gecenin Ucunda”nun son bölümünde yer alan mezar sahnesi çok konuşuldu. Dizinin bir sahnesinde Işık ailesi canlı canlı mezara girip ölüm deneyimi yaşadı, kendi cenazelerini hayal etti. Dizinin şifacısı Sara (Özge Özder) Zuhal Olcay, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal, Sarp Levendoğlu, Bertan Asllani ve Levent Özdilek’e aile fertlerine dünyanın faniliği üzerine kadim öğretilerini aktardı ve şifacı Macide’ye hayat veren Neslihan Atagül de bu sahne sırasında ortaya çıktı.

Bu sahne aynı zamanda Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün kendi özel hayatlarında da yaşadıkları bir deneyim olduğu için çiftin yakın çevresini şaşırttı. Çünkü Prof. Dr. Ali Osmay Güre’nin mentörlüğünde eşi Neslihan Atagül’le beraber manevi anlamda farklı bir hayat yaşama kararı alan ve Dervişlik mertebesine yükselen Kadir Doğulu’nun da tıpkı dizideki gibi canlı canlı mezara girdiği konuşuluyor. İkilinin yakın dostu Murat Dalkılıç’ın da bu mezar deneyimi yaşadığı ve daha sonra kendisine “Keremcem” lakabının verildiği de söylentiler arasında…

Mezar sahnesinin ünlü karı kocanın isteğiyle mi dizinin senaryosuna eklendiği merak konusu oldu. Ancak dizinin senaristleri Emre Özdür ile Başar Başaran’ın sahneyi kendilerinin kaleme aldığı, durumun bir tesadüften ibaret olduğu belirtildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Çayoğlu’nun yeni projesi belli oldu  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir