1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kader Bağları"nın ilk tanıtımı 2 milyon kez izlendi

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı "Kader Bağları"nın ilk tanıtımı büyük ilgi gördü.

“Kader Bağları”nın ilk tanıtımı 2 milyon kez izlendi

FOX’un yeni dizisi Kader Bağları’nın ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı dizi kısa süre içinde yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlendi. Süreç Film imzalı dizi yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü beyazcama taşıyor. Dizi iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

“Aşk Kaderi Yenmektir” sloganıyla çekilen dizide Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti ,Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Benal Tairi’nin yönettiği diziyi Sema Ali Erol yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sarp Levendoğlu TRT’nin fenomen dizisi “Teşkilat”ta

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir