1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kader Bağları" dizisiyle ilgili flaş gelişme

FOX'un Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nu buluşturan dizisinde flaş bir gelişme yaşandı.

“Kader Bağları” dizisiyle ilgili flaş gelişme

“Kader Bağları” dizisi cumartesi akşamları FOX‘ta seyirciyle buluşuyor. Süreç Film imzalı dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Sema Ali Erol’un yazdığı dizide yönetmen değişikliği yapıldı. İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği “Kader Bağları”Benal Tairi yönetiyordu.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu‘nun paylaştığı dizinin yeni yönetmeni Ersoy Güler oldu. Geçmişte Süreç Film‘in uzun soluklu birçok dizisine imza atan Güler, dizinin 5. bölümünden itibaren yönetmen koltuğuna oturacak. Dizide önemli rolleri Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün ve Müşerref Göksever paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kadrosu yenilenen Teşkilat’ın yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir