1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kaan Urgancıoğlu'na bomba partner

"Yargı" dizisi sezon tatiline çıkan başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun bu yaz çekeceği yeni projesi belli oldu.

Kaan Urgancıoğlu’na bomba partner

Kaan Urgancıoğlu,Yargı” dizisinin sezon arası vermesini fırsat bilip bir süre dinlendikten sonra yeniden sete çıkacak. Başarılı aktör geçen 21 Mart’ta Netflix‘te yayınlanan ve büyük ilgi gören “Sen Yaşamaya Bak” filminin devam projesinde rol alacak. Taff Pictures imzalı filmin sonunda başrol karakteri Melisa (Aslı Enver) yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetmişti. Devam filminin yeni başrol kadın yıldızı merak konusuydu. Uzun görüşmeler ve arayışlar sonrası çok güzel ve başarılı bir kadın oyuncuyla el sıkışıldı.

Melisa Aslı Pamuk yeni adı “Sen Büyümeye Bak” olan filmde Kaan Urgancıoğlu‘yla başrolü paylaşacak. Temmuz ayında sete çıkması planlanan projede Can’a hayat veren ve başarılı oyunculuğuyla gelecek vadeden Mert Ege Ak “Sen Büyümeye Bak” filminde de Urgancıoğlu ve Pamuk’a eşlik edecek. Ürettiği başarılı ve üst düzey içeriklerle adını aranılan senaristler arasına yazdıran Hakan Bonomo‘nun kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda yine Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç oturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ne zaman sezon finali yapıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir