1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kaan Çakır "Nusredüddin", Murat Han "Gabriel", Hakan Vanlı "Emir Reyhani" oldu

TRT'nin merakla beklenen Türk-Pakistan ortak yapımı "Selahaddin Eyyubi" dizisinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor.

Kaan Çakır “Nusredüddin”, Murat Han “Gabriel”, Hakan Vanlı “Emir Reyhani” oldu

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin son 2 bölümü yayınlandıktan sonra devamı olarak seyirciyle buluşacak olan “Selahaddin Eyyubi” dizisinin okuma provası geçen günlerde yapıldı. Merakla beklenen Akli Film imzalı dizinin hazırlık aşaması uzayınca sete çıkış tarihi de değişti. Başarılı yönetmen Sedat İnci’nin yöneteceği dizinin yeni bir değişiklik olmazsa bir hafta içinde sete çıkması planlanıyor. Türk-Pakistan ortak yapımı dizide Uğur Güneş “Selahaddin Eyyubi”yi, Dilin Döğer “Süreyya”yı, Doğan Bayraktar “Ahmet”, Mehmet Ali Nuroğlu “Nureddin Zengi” ve Zeynep Kumral “Fatma”yı oynayacak.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Murat Han “Gabriel” rolüne hayat verirken, son olarak “Kardeşlerim” dizisinde rol alan değerli oyuncu Kaan Çakır “Nusredüddin” karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Dev bütçeli dizinin kadrosuna Hakan Vanlı da “Emir Reyhani” rolüyle katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bennu Yıldırımlar ve Tülin Özen “Arak” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir