1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İtalyan televizyonunda Can Yaman fırtınası

Can Yaman bügün İtalya’nın en çok izlenen kanalı Canale 5’in iki reyting rekortmeni programına birden konuk oluyor.

İtalyan televizyonunda Can Yaman fırtınası

Dünyanın dört bir yanında hayranı olan, milli gururumuz Can Yaman’ın kariyerindeki yükselişi hız kesmeden devam ediyor. Başrolünü oynadığı Sandokan dizinin çekimlerine başlayan 34 yaşındaki oyuncu bugün önce Canale 5’in Verissimo, ardından da Amici programına konuk oluyor.

Hayranlarıyla çok güçlü bir bağ kuran Can Yaman’ın ilk sezonu 50 ülkeye satılan “Viola come il mare” dizisinin ikinci sezonu 24 Nisan’da dijital platform Mediaset Infinity’de yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Dizinin Canal5’teki yayını da 3 Mayıs’ta başlayacak.

Can Yaman’ın İngilizce oynadığı Sandokan dizisinin birinci sezonu ise İtalya’nın en çok izlenen diğeri ise devlet kanalı RAI’de 2025’te yayınlanacak. Yaman, gelen haberlere göre diziyle 3 sezon anlaşma imzalandı. Anlaşma tarihi 2029’a kadar devam edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kara Ağaç Destanı” dizisinin sezon final tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir