1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte TRT 1'in "Eski Yeni" dizisinin tam kadrosu

Dün okuma provası yapılan "Eski Yeni" dizisi eğlenceli konusuyla TRT'nin yaz ekranını renklendirecek.

İşte TRT 1’in “Eski Yeni” dizisinin tam kadrosu

TRT 1 bu yaz 3 yazlık diziyi birden seyirciyle buluşturacak. Bunlardan ilki Fabrika Yapım – Öner Aslanel imzalı “Eski Yeni” olmuş, ardından da Goya Entertainment imzalı “Neşeli Günler” ve NGM imzalı “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi gelmişti.

“Eski Yeni” dizisiyle ilk etapta Erdal Özyağcılar (Rasim), Seray Gözler (Canan), Onur Buldu (Ferdi), Melis Babadağ (Öznur), Aycan Koptur (Deniz), Barış Yıldız (Kaan), Erdem Akakçe (Nedim), Ebrar Karabakan (Tuğçe), Toprak Can Adıgüzel (Sina) ve Hira Koyuncuoğlu (Damla) el sıkışmıştı.

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan‘ın yaptığı dizi “Once Again“ projesinden uyarlandı. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen‘in oturacağı “Eski Yeni” dizisinin kadrosuna son olarak Nergis Kumbasar “Feryel”, Meltem Pamirtan “Derya”, Emre Akkuş “Oğuz”, Tolga Ortancıl “Emre”, Halil İbrahim Kalaycıoğlu “Mahmut”, Yade Arayıcı “Tanem” ve Ahmet Hakan Ünal “Burak” rolleriyle dahil oldu. Dün okuma provası yapılan dizinin müziklerini İnce Saz yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nilsu Berfin Aktaş hangi dizinin başrol oyuncusu oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir