1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte karşınızda Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Azra Kayıkçı'sı

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın dizisinde Azra Kayıkçı rolüne başarılı oyuncu Sahra Şaş hayat veriyor.

İşte karşınızda Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Azra Kayıkçı’sı

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna kadrosuna Sahra Şaş dahil oldu.  Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da Sahra Şaş, Azra Malek (Kayıkçı’nın kızı) karakteriyle 25 Nisan Salı günü ekrana gelecek 28.bölümde seyirci karşısına çıkacak. Dizide Kayıkçı’yı canlandıracak oyuncu ise henüz belli değil.

Sahra Şaş’ın canlandıracağı İran asıllı Azra Malek, Ateş’in hayatına ameliyatını yapan doktoru olarak girip Firuze tarafından da desteklenecek. Ancak Azra göründüğü gibi biri çıkmayacak.

Azra Malek, İran’ın Tahran kentinde çok çocuklu bir ailenin en son evladı olarak dünyaya geldi. Kendisinden büyük üç ağabeyi ve üç ablası var. Azra’nın doğumundan dört yıl sonra annesi Ahsen vefat edince Azra’nın bakımıyla küçük ablası Nevin ilgilenir. Babası Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına Kayıkçı mahlasıyla nam salan kişidir. Silah tutmayı, yabani doğayı ve avlanmayı babasından öğrenir. Bu nedenle ailenin diğer kız çocuklarından farklı olarak biraz erkek çocuğu gibi yetişir.

Azra, yirmili yaşlarının başında babası tarafından Londra’ya gönderilir. Annesinin kanser nedeniyle erken ölümü, Azra üzerinde annesini kurtaramama duygusu yaratır ve bu nedenle eğitimini tıp üzerine alır. Doktorluk eğitiminin yanı sıra aynı zamanda entelektüel yanını da geliştirmeyi seven bir kadındır. Okurken Avrupa’nın dört bir yanını dolaşır.

Çok konuşkan bir yapısı yok… Gerektiğinde etkili cümleler kuruyor. Aslında hayatta Ateş Türk’ün tam karşılığı… Ateş’ten tek eksiği içinde alınamamış bir hıncı öfkesi yok. Hayatta en büyük idolü babası KAYIKÇI.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz oyuncusu Rana Cabbar’ın hastane masraflarını hangi ünlü yapımcı ödedi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir