1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte Bergüzar Korel'li "Düğüm" dizisinden ilk kareler... Sarışın oldu

Hem Prime Video'nun ilk yerli dizisi olan, hem de Bergüzar Korel'in 3. bebeğini dünyaya getirdikten sonra rol aldığı ilk dizi olan "Düğüm"den ilk kareler yayınlandı.

İşte Bergüzar Korel’li “Düğüm” dizisinden ilk kareler… Sarışın oldu

Bergüzar Korel‘in Neslihan Turhan adında Müge Anlı’ya benzeyen bir sunucuya hayat vereceği “Düğüm” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. OGM Pictures imzalı dizi hem Prime Video‘nun ilk yerli dizisi, hem de Bergüzar Korel’in 3. bebeğini dünyaya getirdikten sonra rol aldığı ilk dizi olma özelliğini taşıyor. Can Ulkay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi için Bergüzar Korel imajını yeniledi ve saçlarını sarıya boyattı.

Dizide kayıp insanlar ve faili meçhul cinayetleri aydınlığa kavuşturan çok adaletli ve güçlü bir profil çizen Neslihan Turhan, hiç beklemediği bir yerden evladı Can’dan sınanıyor. Dizide Neslihan’ın oğlunu “Tozlu Yaka” dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan Kaan Mirac Sezen oynuyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Bergüzar Korel‘e ayrıca Caner Cindoruk, Serkan Altunorak’un yanı sıra İbrahim Selim, Erkan Bektaş, Merve Nur Bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina Derman ve Elif Uslusoy ve Itır Esen eşlik ediyor.

Bergüzar Korel diziyle ilgili karelerinin altına “Ne demiş Neslihan Turhan ‘Unutmayın hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz” @primevideotr’nin ilk yerli Amazon Original polisiye gerilim dizisi “Düğüm” için çok heyecanlıyım! 2024’te sadece Prime Video’da…” yorumunu yazdı.

Dizinin konusuna gelince; “Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı “Tek Gerçek” programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla’yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan’ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla’nın katilinin peşine düşecek midir?

thumbnail
Önerilen Yazı
Özel haber: Evlatlık çocuk için başvuran ünlü şarkıcı İpek Açar 5 aylık hamile
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir