1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İspanya'yı fetheden Can Yaman, şimdi de Japonya'da

Oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman'ın yükselişi hız kesmeden devam ediyor.

İspanya’yı fetheden Can Yaman, şimdi de Japonya’da

Can Yaman başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Oyunculuk kariyerine İtalya’da devam eden Yaman’ın İtalya’da reyting rekorlarını at üst eden ve ikinci sezon çekimlerine başlanan polisiye dizisi “Viola Come Il Mare” geçen hafta İspanya’da Antena 3 kanalında yayınlanmış ve çarşamba reytinglerine damgasını vurmuştu. İkinci haftasında da dizi zirvedekini yerini korudu.

Bir Türk oyuncu ilk kez yurt dışında çektiği diziyle başka bir yabancı ülkede böylesine büyük bir başarı kazanmış oldu. Dizi çekimlerinin yanı sıra reklam kampanyaları, kurduğu yardım derneğinin faaliyetleri ve sporuna zaman ayıran başarılı oyuncunun reyting rekortmeni dizisi “Viola Come Il Mare“, son olarak yabancı diziler konusunda kapalı bir ülke olan Japonya‘ya satıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu Netflix’in “Berber” filminde başrolde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir