1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İsmail Hacıoğlu’lu Cem Karaca filminin ilk tanıtımı yayınlandı

Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayat hikâyesini anlatan "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filminden teaser’ı paylaşıldı. 

İsmail Hacıoğlu’lu Cem Karaca filminin ilk tanıtımı yayınlandı

Cem Karaca beyazperdede İsmail Hacıoğlu tarafından ete kemiğe büründürüldü. “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi 26 Ocak’ta seyirciyle buluşacak. Filmin ilk tanıtımında efsane sanatçının 1967 yılında Apaşlar grubuyla katıldığı Altın Mikrofon Ses Yarışması’nda ikinciliği kazandığı ve Feride Balkan’la evliliğinden dünyaya gelen oğlu Emrah’a adını verdiği şarkısı kullanıldı. Yapımcılığını Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın yaptığı filmin teaser’ı büyük ilgi gördü.

Ödüllü yönetmen Yüksel Aksu’nun yönettiği filmin müzik direktörlüğünü alanının en iyilerinden Cem Öğet yaptı. Filmde Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca’yı Fikret Kuşkan, annesi Toto Karaca’yı Yasemin Yalçın canlandırdı. Yeni yılın en iddialı filmlerinden “Cem Karaca’nın Gözyaşları”nda ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Buçe Buse Kahraman, Kubilay Tuncer, Alper Saldıran gibi birbirinden ünlü isim kamera karşısına geçti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yağmur Ün’ün kızı Su Diana 1 yaşında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir