1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan'ın hayali Survivor'a katılmak

Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan hayatıyla ilgili ikinci şans istiyor.

Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’ın hayali Survivor’a katılmak

Eski eşi Işın Karaca’yla olaylı ayrılığı ve yurt dışında yaşadığı olaylarla bir dönem sık sık gündeme gelen klip yönetmeni ve fotoğrafçı Sedat Doğan, Survivor’a katılmak istediğini açıkladı. tv100’e konuşan Doğan, “O platformda başarılı olacağıma ve benim için güzel bir yeni başlangıç olacağına eminim. Nasipse tabii… Herkesin 2. Bir şansa ihtiyacı vardır, umarım bu fırsatı rabbim nasip eder” dedi.

Işın Karaca’yla evliliğinden dünyaya gelen kızı Mia’yla mahkeme kararıyla görüşmesi yasak olan Doğan, “Benimle ilgili çok fazla yorum yapıldı. Herkesin hataları olabiliyor. Daha iyi bir insan olma yolunda kendimi her gün geliştirebileceğimi uzaktan da olsa kızıma ve bana inanan ya da inanmayanlara da rabbim gösterme fırsatı verir inşallah… Uzakdoğu sporlarında çok iyiyim, takım sporlarında da çok uzun yıllar yer aldım. Motokros yarışlarında da derecelerim var. Acun abiyle Esquire dergisine de kapak çekimi yapmıştık. Ben sanat yönetmenliği yapmıştım. Belki beni hatırlar… Keşke ikinci bir şans verilse bana…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kaan Yıldırım’dan görüntülü yalanlama: Rahat bırakın bizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir