1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İrem Derici hastanelik oldu, İbo Show’da son dakika yerini Aleyna Tilki aldı

Bu yıl 3. Kez İbo Show’a konuk olmaya hazırlanan pop müziğin en üretken yıldızı İrem Derici hastanelik olunca çekimlere katılamadı.

İrem Derici hastanelik oldu, İbo Show’da son dakika yerini Aleyna Tilki aldı

İrem Derici Star TV’de bir yılbaşı klasiği olan İbo Show’a konuk olmak için tüm hazırlıkları yapmıştı. Ancak Hülya Avşar, Serdar Ortaç, Şafak Sezer, Cenk Eren gibi dev isimlerin yer aldığı çekim günü fenalaşan Derici, yapımcı Polat Yağcı’yı aradı ve yaşadığı durumunu iletti. Sağlık ekiplerinin yardıma koştuğu Derici’nin yerine acil yeni isim arandı. Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan çekimlere saatler kala son dakika Aleyna Tilki yılbaşı yayınına dahil edildi.

İrem Derici çekim günü sabah çok erken saatlerde ateşlendiğini idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğini belirtti ve “Sabah 5.00’te çok şiddetli bir sancı ile uyandım ama öyle böyle değil. Yerimden kalkamadım. 5 serum ve antibiyotiklerle ancak toparlandım. Yayına katılamamak o kadar içime oturdu ki; 3. yılım olacaktı İbo Show’da… Elbisem elimde kaldı… Sonra sağ olsun Aleyna o gün boşmuş, Aleyna gitti benim yerime… Seneye kısmetse…” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bülent İnal Netflix’in fenomen suç dramasının yerli uyarlamasında başrol oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir