1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İnci Taneleri’nin Ayça'sı Ülkü Hilal Çiftçi'ye Göksel hayran kaldı

Kanal D’nin Perşembe günü reytingleri sallayan dizisi İnci Taneleri’nin Ayça’sı Ülkü Hilal Çiftçi son bölüme damgasını vurdu.

İnci Taneleri’nin Ayça’sı Ülkü Hilal Çiftçi’ye Göksel hayran kaldı

İnci Taneleri dizisi Kanal D‘de perşembe akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünün en çok konuşulan sahnelerinden biri de Ayça’ya hayat veren Ülkü Hilal Çiftçi’nin şarkı söylediği anlardı. “Sen Orda Yoksun” şarkısını söyleyen ve güzel sesiyle büyüleyen 15 yaşındaki yetenekli oyuncu müzik otoritelerinden de tam not aldı.

Pop müziğin usta yorumcusu Göksel, Ülkü Hilal Çiftçi’nin şarkı söylediği videoyu yayınladı ve “Sevgili Ülkü, ne kadar güzel söylemişsin. Sen de bir inci tanesi gibisin. Tüm ekibe sevgiler” mesajını ekledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel bu yıl da Cannes’ın kırmızı halısında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir