1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İnci Taneleri’ne Cannes'da özel gösterim yapılacak  

BKM’nin perşembe akşamlarına damgasını vuran reyting rekortmeni dizisi “İnci Taneleri”nin başarısı yurt dışında da dikkat çekiyor.

İnci Taneleri’ne Cannes’da özel gösterim yapılacak   

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünü oynadığı “İnci Taneleri” dizisine yurt dışından da yoğun ilgi var. Önümüzdeki hafta Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan ve 85 ülkeden içerik üreticileri, dağıtımcılar ile alıcıları buluşturan MIPTV’de “İnci Taneleri” için özel gösterim yapılacak.

Yurt dışında “Secret of Pearls” adıyla satılacak olan 8 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek gösterim Auditiorium K Salonunda, 16.00- 17.00 saatleri arasında yapılacak. Dünyanın dört bir yanından yayıncı ve dağıtımcının buluştuğu bu etkinliğe aynı zamanda yurtdışında popüler olan sektör dergileri de katılacak. Bu yıl 61. kez düzenlenecek olan organizasyon bir daha yapılmayacak. Şenol Sönmez’in yönettiği BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Esra Dermancıoğlu’ndan “Hudutsuz Sevda”ya duygusal veda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir