1. Anasayfa
  2. Dizi

“İnci Taneleri” dizisinden “Hatıran Yeter” şarkısıyla ilgili özür açıklaması

“İnci Taneleri” dizisinden “Hatıran Yeter” şarkısıyla ilgili özür açıklaması

İnci Taneleri dizisinden Hatıran Yeter şarkısıyla ilgili özür açıklaması“İnci Taneleri” dizisi reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan çıplak sesle “Hatıran Yeter” şarkısını seslendirmiş ve şarkının bestesinin Ferdi Tayfur’a ait olduğunu söylemişti. Bu konuyla ilgili bir özür açıklaması yayınlandı.

Açıklamada “İnci Taneleri’nin 3. bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen ‘Hatıran Yeter’ şarkısını bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz. Bu şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir. Bu harika eseri hayatımıza katan ustalara saygılarımızı sunuyor, bu vesileyle Sayın Yılmaz Tatlıses’i rahmetle anıyoruz…” cümlelerine yer verildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ali Sürmeli’nin hesabı çalındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir