1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İnci Taneleri yine rekor kırdı ve 13 reytingi geçti

Yılmaz Erdoğan televizyona bir döndü, pir döndü. Usta yazarın hem senaryosuna, hem de başrolüne imza attığı dizi reytinglere damga vurmaya devam ediyor.

İnci Taneleri yine rekor kırdı ve 13 reytingi geçti

İnci Taneleri dizisi perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Erdoğan’ın hapisten çıkıp ailesini bir araya getirmeye ant içen, hayattan bir şans daha isteyen Azem adlı bir öğretmenin hikâyesini ekrana taşıyan dizisi reytinglerini artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Geçen hafta tüm seyircilerde 10.69, AB’de 11.39 ve ABC1’de 12.57 reytinge ulaşan dizinin son bölümünde izlenme oranlarını artırdı. Dizinin dün akşama gelen reytingi tüm seyircilerde 10.23, AB’de 13.19 ve ABC1’de 13.02 reytinge ulaşarak seyircisini artırdı ve Kanal D’nin yüzünü güldürdü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı İnandık sakatlığına rağmen sahneye çıktı!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir