1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri dizisinde

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı Kanal D’nin İnci Taneleri dizisinin mayıs sonunda sezon finali yapması planlanıyor.

Rıza Kocaoğlu’nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri dizisinde

İnci Taneleri dizisi perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Bu akşam 13. bölümü yayınlanacak olan dizide Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızı Nehir ilk kez görünecek. Nehir bütün gizemiyle ortaya çıkarken diziye bir oyuncu daha katılacak.

Gözde Kocaoğlu da ekibe dahil olacak. Aynı zamanda dizinin Nusret’i Rıza Kocaoğlu’nun da kardeşi olan Gözde Kocaoğlu, “İnci Taneleri”nde “Meltem” rolüne hayat verecek. Tıpkı abisi gibi Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Gözde Kocaoğlu, oyunculuk kariyerine “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisiyle başlamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sertab Erener ile Sezen Aksu boyacı oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir