1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“İnci Taneleri” dizisini en çok İzmir izliyor, Ankara 2. sırada

Yılmaz Erdoğan’ın pavyon sahneleriyle ülke gündemine bomba gibi düşen dizisi “İnci Taneleri’ni en çok İzmir’deki seyircilerin izlediği ortaya çıktı.

“İnci Taneleri” dizisini en çok İzmir izliyor, Ankara 2. sırada

“İnci Taneleri” daha yayına başlamadan önce kadına şiddetle ilgili, ardından da pavyon sahneleriyle ülke gündemini sarstı. Dizide Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber’in Erkal Sonel’in seslendirdiği “Gemileri Yakarım” şarkısı eşliğinde ettiği Ankara’da bir pavyonda geçen dansı taklit etti. Dizinin ilk bölümü de izlenme rekoru kırdı. Dizi total’de 10.69, AB’de 11.39 ve ABC1’de 12.57 reytingle 3 kategoride de birinci oldu.

Yılmaz Erdoğan‘ın yazıp başrolünü oynadığı İnci Taneleri bu hafta artı 2 reytingle kendi rekorunu kırarken dizinin en çok İzmir’de, ikinci sırada Ankara’da izlendiği ortaya çıktı. Şenol Sönmez’in yönettiği dizi İzmir’de 16,16 reyting ve 32,5 izlenme oranı, Ankara’da 15,38 reyting ve 35,57 izlenme oranına, İç Anadolu’da 13.91 reyting ve 31.78 izlenme oranına ulaştı. En düşük reytingi 7.03 reytingle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde alan dizinin en çok çalışan kadınlar ve ev hanımları tarafından izlenmesi de dikkat çekti. Çalışan kadınların reyting ortalaması 14.5, 45 ve ev hanımlarının 13.71, 20 yaş üstü kadınlarda 13.11…

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Karaca filminin kaderi salı günü belli olacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir