1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlhan Şen'in "Safir" dizisindeki karakter adı değişti

İlhan Şen, Burak Berkay Akgül ve Can Bartu Aslan "Safir" dizisinde üç kardeşi canlandıracak.

İlhan Şen’in “Safir” dizisindeki karakter adı değişti

İlhan Şen NTC Medya‘nın atv için çekeceği “Safir” dizisiyle setlere dönecek. Okuma provasının ardından sete çıkacak olan dizi ekibi Kapadokya‘ya gitti. Semih Bağcı‘nın yöneteceği dizide İlhan Şen’in “Aras” olan isminin “Ateş” olarak değiştiği öğrenildi. Bu arada aynı yapım şirketinin FOX için çekeceği “Yabani” dizisinde Bertan Asllani‘nin karakter adı Ateş’ti.

Son gelen haberlere göre Safir’de İlhan Şen‘in yeni adı Ateş olunca, Yabani’de Bertan Asllani‘nin yeni karakter adı “Alaz” olarak değiştirildi. Hilal Yıldız’ın yazdığı “Yabani” ile Burcu Över’in kaleme aldığı “Safir” dizilerindeki ikinci isim piştisi ise Burak Berkay Akgül ile Halit Özgür Sarı‘nın arasında yaşandı. İki oyuncunun da canlandıracakları karakterlerin adı Yaman.. Akgül ve Sarı’nın rol adlarında henüz bir değişiklik yapılmadı.

Öte yandan son dönemde dizilerde Leyla isimli kadın karakterlerin sayısında artış görülürken Kerem Bürsin‘in son projesi “Ya Çok Seversen”de canlandırdığı rolün adı da “Ateş”… Zeytin Ağacı’nda Seda Bakan’ın İki Yabancı’da Hande Erçel’in ve Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Serenay Sarıkaya’nın rol adları “Leyla”…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Sadık Ahmet” filmine bomba konuk oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir