1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlhan Şen ile Özge Yağız "Safir" dizisinde mi buluşuyor?

NTC Medya'nın atv için çekeceği "Safir" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

İlhan Şen ile Özge Yağız “Safir” dizisinde mi buluşuyor?

İlhan Şen ile Özge Yağız‘ın birbirini takibe alması merak uyandırdı. Özge Yağız‘ın İlhan Şen‘in başrol oynayacağı Safir dizisinden teklif aldığı öğrenildi. atv‘nin yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan NTC Medya imzalı dizisi “Safir Kapadokya‘da çekilecek. Diziyi Semih Bağcı yönetecek. Senaryosunu Burcu Över‘in yazdığı dizide Gülsoy konağının 3 oğlunun etkileyici hikâyesi beyazcama aktarılacak.

Dizide Gülsoy konağının hanımı Gülfem Gülsoy’u İpek Tuzcuoğlu canlandıracak. Dizide Aras rolüne İlhan Şen hayat verecek. Aras’ın ortanca kardeşi Yaman’ı Burak Berkay Akgül oynayacak. Ailenin Okan adlı küçük oğlunu canlandıracak oyuncu için görüşmeler sürüyor. Dizi adını aile yadigarı bir safir yüzükten alıyor. Özge Yağız “Feraye” karakteri için görüşüyor, rol için anlaşma imzalanırsa başarılı oyuncu iki kardeş arasında kalan bir genç kadına hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağatay Ulusoy’lu “Kübra” dizisinin 2. sezonuna bir flaş oyuncu daha
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir