1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlayda Alişan yeni dizisi Ateş Kuşları için bir ilke imza attı

İlayda Alişan yeni dizisi Ateş Kuşları'nın heyecanını yaşıyor.

İlayda Alişan yeni dizisi Ateş Kuşları için bir ilke imza attı

İlayda Alişan “Ateş Kuşları” dizisiyle yakında atv’de seyirci karşısına çıkacak. Dün akşam Re Touch dergisinin davetine katılan Alişan rolü için hayatında ilk kez saçlarını boyattığını söyledi ve “Saçlarımı daha önce hiç boyamamıştım. İlk defa boyadım. Sevdim, herkes de çok beğendi sağ olsunlar…” dedi.

İlayda Alişan çöpe atılan ve sokak çocukları tarafından bulunan bir karaktere hayat veren Alişa, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok güzel bir iş geliyor. Seyirciyi yer yer hüzünlendirip bu hüzün içinde tebessüm de ettirebileceğimiz bir iş, çok güzel, çok keyifli… Çekimlerimiz devam ediyor. İnanılmaz güzel bir iş olacak.Sokak çocuklarının hikâyesi onu anlatıyoruz. Ben de bir sokak çocuğuyum, çöpte bulunuyorum. Diğer sokak çocukları beni bulup büyütüyor. Hepimizin sokakla ilgili farkındalığı da artacak bu işle beraber…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Songül Öden oyununu İranlı kadınlara ithaf etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir