1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İki yakın dostun reyting rekabetinde kazanan kim oldu?

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin aynı zamanda yapımcısı olan Oktay Kaynarca, bu sezon yakın dostu NTC Medya'nın patronu Mehmet Yiğit Alp'in imza attığı FOX'ta ekrana gelen "Yabani" dizisiyle rakip oldu.

İki yakın dostun reyting rekabetinde kazanan kim oldu?

Televizyon dünyasındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Zaman zaman aynı yapım şirketinin farklı kanallardaki projeleri, çok iyi dost olan yapımcı ve oyuncular da birbirine rakip olabiliyor. Bu örneklerden biri de Oktay Kaynarca ile Mehmet Yiğit Alp arasında yaşanıyor. Başrolünü oynadığı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin aynı zamanda yapımcısı olan Oktay Kaynarca, bu sezon yakın dostu NTC Medya‘nın patronu Mehmet Yiğit Alp‘in imza attığı “Yabani” dizisiyle rakip oldu. Oktay Kaynarca yeni sezon başlamadan bu durumla ilgili “Rekabet iyidir, diri tutar” paylaşımını yapmıştı.

Geçen hafta aynı gün sezonu açan iki diziden “Ben Bu Cihana Sığmazam” total’de 4.24 reytingle 2., AB’de 2.98 reytingle 4., ABC1’de 3.88 reytingle 3. oldu. yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği  Yabani ise total’de 3.55 reytingle 4., AB’de 2.54 reytingle 6., ABC1’de ise 3.58 reytingle 5. oldu.

Bu hafta ise dengeler değişti. Büyük bir atağa geçen “Yabani” yayınlanan ikinci bölümüyle Total ve ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Total’de 1.26 oranında reyting artışına ulaşan dizi 4.81 reytingle 1., AB’de 3.24 reytingle 3. ve ABC1’de ise 4.72 reytingle 2. oldu. “Ben Bu Cihana Sığmazam” ise total’de 0.51 düşüşle 3.73 reytingle 4., AB’de 3.33 reytingle 2. ve ABC1’de 3.84 reytingle 4. oldu. Önümüzdeki hafta her iki dostun arasındaki rekabetin nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin başrol erkek oyuncusu belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir