1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İki Yabancı'da Hande Erçel'in abisini flaş bir oyuncu canlandıracak

Hande Erçel ile Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı "İki Yabancı", FOX'un yeni sezondaki en iddialı dizilerinin başında geliyor.

İki Yabancı’da Hande Erçel’in abisini flaş bir oyuncu canlandıracak

“İki Yabancı” dizisinin çekimlerinin ağustosun 3. haftasında başlanması planlanıyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği dizide Burak Deniz ile Hande Erçel başrol savcı Leyla ile televizyoncu Kenan rolleriyle çok konuşulacak sahnelerde yer alacak. Ethem Özışık’ın yazdığı dizinin kilit rollerinden Leyla’nın abisi Tahir’i de çok başarılı ve sektörde çok sevilen bir oyuncu canlandıracak.

Özellikle Masumlar Apartmanı‘ndaki performansı hafızalarda yer eden Uğur Uzunel, “İki Yabancı”nın ekibine katıldı. Uzunel aynı zamanda Craft Tiyatro’da “Sığınak” adlı oyunda da rol alıyor. Hande Erçel de geçen aylarda oyunu izleyenler arasında yer almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
atv’nin Üvey Anne dizisi için final kararı verildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir