1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

'İki Yabancı' dizisi yarın sete çıkıyor

Hande Erçel ile Burak Deniz'in ikinci kez partner olduğu "İki Yabancı" dizisinin çekimleri yarın başlıyor.

‘İki Yabancı’ dizisi yarın sete çıkıyor

Burak Deniz’in Hande Erçel’le başrolünü paylaşacağı “İki Yabancı” dizisinin bugün başlaması planlanan çekimleri yarına ertelendi. Tims&B’nin FOX için çekeceği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturacak. Ethem Özışık’ın yazdığı dizide Burak Deniz, aynı bedende iki farklı kişiliği barındıran Kenan rolüne hayat verecek. Zaman zaman Kenan’ın Doğan’a dönüşüm süreci seyirciyi şaşırtacak. Dizi nefes kesecek sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Oldukça zor bir role hayat verecek olan Burak Deniz’in çekimleri yarın başlıyor. Savcı Leyla’yı canlandıracak olan Hande Erçel’in ise pazar günü sete çıkması bekleniyor. Dizinin bu sezon 3 bölümü çekilecek. Dizinin yayını ise eylül sezonunda başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oyunculuğa annelik molası veren Özlem Öçalmaz Amadeus’a geri dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir