1. Anasayfa
  2. Dizi

İddialı dizi "Kızıl Goncalar"a yeni oyuncu

Özgü Namal ile Özcan Deniz'i buluşturan FOX'un "Kızıl Goncalar" dizisinin ilk bölümü 18 Aralık Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak.

İddialı dizi “Kızıl Goncalar”a yeni oyuncu

“Kızıl Goncalar” dizisi merakla bekleniyor. Gold Film imzalı dizinin Türkiye’nin en iyi oyuncularından Özgü Namal’ı setlere döndüren dizi olarak dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu diziyi güçlü kalem Necati Şahin yazıyor. İlk bölümü pazartesi akşamı yayınlanacak olsn dizinin kadrosuna başarılı bir oyuncu katıldı. Cemre Melis Çınar “Kızıl Goncalar”ın ekibine dahil oldu.

Özellikle “Kırmızı Oda” dizisindeki etkili performansıyla akıllarda yer eden Cemre Melis Çınar, “Kızıl Goncalar”da Nahide rolüne hayat verecek. Çocuklu ve dul bir kadın olan Nahide, Meryem (Özgü Namal) ve diğerleriyle ilişkisini güçlü tutmaya çalışacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir