1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İclal Aydın "Üç Kız Kardeş"ten ayrılıyor mu?

Süreç Film imzalı "Üç Kız Kardeş" dizisinin bu akşam sezon finali ekrana gelecek.

İclal Aydın “Üç Kız Kardeş”ten ayrılıyor mu?

Üç Kız Kardeş” dizisi bu akşam 2. sezonu tamamlayacak. Kafalarda soru işareti bırakacak olan sezon finali öncesi kulislerde bir iddia dolaşıyor. Hem dizinin uyarlandığı eserin yazarı, hem de önemli oyuncularından İclal Aydın‘ın ekipten ayrılacağı söylentisi kulaktan kulağa yayılıyor. Aydın mart ayında omuriliğiyle ilgili Mikrodiskektomi ameliyatı geçirmişti.

Başarılı yönetmenlerimizden Eda Teksöz’ün imza attığı, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı diziyle ilgili bu söylentinin doğru olup olmadığı merak konusu oldu. Ancak ikinci bir ameliyat daha geçirecek olan İclal Aydın’ın diziden ayrılmayacağı ancak başarılı oyuncuyla ilgili yeni sezonda bir sürprizin olacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
atv’nin “Üvey Anne” dizisinin yayın tarihi açıklandı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir