1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Tatlıses'ten "Kirli Sepeti"ne övgü: Oynamıyor, resmen yaşıyorlar

Yakın zamanda "Ömer" ve "Yargı" dizileriyle ilgili de övgü dolu paylaşımlar yapan İbrahim Tatlıses, şimdi de "Kirli Sepeti"ni övdü.

İbrahim Tatlıses’ten “Kirli Sepeti”ne övgü: Oynamıyor, resmen yaşıyorlar

“Kirli Sepeti” dizisi pazar akşamları seyirci karşısına çıkıyor. MedYapım imzalı dizinin tutkunları arasına İbrahim Tatlıses de katıldı. Yakın zamanda Star TV’nin “Ömer” ve Kanal D‘nin “Yargı” dizileriyle ilgili de övgü dolu paylaşımlar yapan usta sanatçı “Kirli Sepeti”ni başta isminden dolayı izlemediğini ancak izlemeye başladıktan sonra da kopamadığını belirterek şu tweet’i attı:

Kirli Sepeti’ndeki tüm oyuncuları tebrik ediyorum. İsminden dolayı izlemiyordum, ‘Hele bi bakayım’ dedim. Bakmaz olaydım, hiç bir bölümünü kaçırmıyorum… Oynamıyorlar resmen yaşıyorlar, herkesi tebrik ediyor ve alkışlıyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Gonca Vuslateri’nin “Cenazemize Hoş Geldiniz” filmi 22 Aralık’ta vizyonda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir