1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

 İbrahim Çelikkol Shakira’yla Verissimo programında

“Bir Zamanlar Çukurova” dizisi İtalya’da fırtınalar estiren İbrahim Çelikkol, Pazar günü Verissimo programına konuk oluyor. 

İbrahim Çelikkol Shakira’yla Verissimo programında

İbrahim Çelikkol Canale 5’in ünlü sohbet programı Verissimo’ya konuk oldu. “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi İtalya’da ilgiyle izlenen Çelikkol’un konuk olduğu programın bir diğer ünlü konuğu bir pop müziğin dünyaca ünlü ismi Shakira

Program çekimi için geçen günlerde Milano’ya giden İbrahim Çelikkol’un tren istasyonundan paylaştığı poza beğeni yağdı. Çelikkol’un paylaşımını beğenenler arasında Roma’da yaşayan ünlü yönetmenimiz Ferzan Özpetek’in olması da dikkat çekti. Ferzan Özpetek, İbrahim Çelikkol’un sevgilisi Natalie Yarcan’ı da takibe aldı. Öztepek ile Çelikkol’un İtalya’da bir araya geldiği de konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Korkma Ben Yanındayım’ın Aylin’i Didem Balçın: İyi ki Murat Aygen partnerim oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir