1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Çelikkol "Güneş Tutulması" dizisiyle dönüyor

Uzun süre Selahaddin Eyyubi dizisiyle görüşen ancak sözleşme koşullarında anlaşamayan İbrahim Çelikkol NGM'yle el sıkıştı.

İbrahim Çelikkol “Güneş Tutulması” dizisiyle dönüyor

İbrahim Çelikkol haziran ayında Netflix’te yayınlanan “Kuş Uçuşu”nun peş peşe 2. ve 3. sezonunu tamamlamış ve ana akımdan gelen dizi teklifleriyle görüşmeye başlamıştı. Selahaddin Eyyubi‘yle yaptığı görüşme sözleşme aşamasında kalan yakışıklı oyuncu gelen yeni teklifler arasından seçimini yaptı.

İbrahim Çelikkol, NGM‘nin atv için çekeceği “Güneş Tutulması” dizisiyle prensipte el sıkıştı. Emre Kabakuşak‘ın yöneteceği diziyi Ayça Mutlugil ile Nuray Uslu yazıyor. Çelikkol’un atv’nin önümüzdeki hafta çarşamba, perşembe ve cuma günleri yapacağı kanal tanıtım çekimine katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kaan Urgancıoğlu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir