1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Vefat eden usta oyuncu Tanju Tuncel'in kızına hangi ünlü isim "Hayırsız" dedi?

Türk sinema ve dizi dünyasının usta ismi Tanju Tuncel 83 yaşında hayata veda etti.

Vefat eden usta oyuncu Tanju Tuncel’in kızına hangi ünlü isim “Hayırsız” dedi?

Tanju Tuncel 83 yaşında aramızdan ayrıldı. Bakımevinde kalan usta oyuncunun yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle vefat ettiği açıklandı. Şehir Tiyatroları’ndan emekli olan Tanju Tuncel “Yalancı Yarim”, “Eyvah Eyvah”, “Geniş Aile” gibi birçok unutulmaz yapımda rol almıştı.

İnternet ortamında usta oyuncunun geçmişte Necdet Yakın’la evlendiği ve çocuğu olmadığı bilgisi yer almasına rağmen ünlü tiyatrocu Ayşe Kökçü, dikkat çeken bir açıklama yayınladı.

Ayşe Kökçü “Sevgili Tanju huzur içinde uyu… Seni bu şekilde yalnız bırakanlar rahat uyuyorlar mı acaba? Ana ahı almak çok kötüdür. Böyle biline…” mesajını yayınladı.

Ayşe Kökçü’nün isyan dolun açıklamasının altına bir takipçisi “Çocuğu yoktur yazıyor internet sayfalarında” mesajını yazdı. Ünlü tiyatrocu da “Kızı var, hayırsız” karşılığını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’den flaş karar… Sezon finali yapmıştı, final kararı alındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir