1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hudutsuz Sevda’ya Kahveci Temel’den şok veda

FOX’un Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Hudutsuz Sevda’da seyirciyi şoke eden bir ölüm yaşandı ve başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Enes Külahçı diziden ayrıldı.

Hudutsuz Sevda’ya Kahveci Temel’den şok veda

“Hudutsuz Sevda” her perşembe reytinglere damga vurmaya devam ediyor. Şimdiden önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan MedYapım imzalı dizide Kahveci Temel rolüne hayat veren Enes Külahçı’nın ölümü seyircide şok etkisi yarattı. Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan 29 yaşındaki Enes Külahçı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk ve Heykel Bölümü mezunu… Polonya Wroclaw’da Grotowski Enstitüsü‘nde oyunculuk eğitimi alan Külahçı, “Arıza”, “Ufo”, “Kin”, “La passion Turca”, “Bana Sor Dünya” gibi sevilen dizi ve filmlerde kamera karşısına geçti.

Unutulmaz bir performans sergilediği Hudutsuz Sevda’dan ayrılığı üzerine duygusal bir paylaşım yapan başarılı oyuncu ekip arkadaşlarına teşekkür etti ve şu satırları yazdı:

“Ölüm ile ayrılığı tartmışlar, elli dirhem fazla gelmiş ayrılık.” Vedası, ayrılığı zor geliyor. Biraz da buruk… Beş ay süren tarif etmekte çok zorlandığım harika bir yolculuktu. İyi insan olmak, işini iyi, hakkıyla, adil şekilde icra etmek. Herkese böyle bi ekip, böyle hikaye nasip olmaz dedik her seferinde… En başında bu kalpleri güzel ekibe bin teşekkür ediyorum. Temel’in kalbinin atması için bana konforlu ve özgür bir alan sunan abim, hocam  ve metnin derinlerine inmekten, alt metinleri çözümlemekten keyif aldığım  Sizinle çalışabilmek ve tecrübelerinizi kazanabilmek benim için bir şanstı..”

thumbnail
Önerilen Yazı
Bugün vizyona giren ‘3391 Kilometre’ filminden rekor ön satış

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir