1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hudutsuz Sevda'nın Yasemin'i Biran Damla Yılmaz'ın ilk set günü

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz sezonun en iddialı dizilerinin başında gelen "Hudutsuz Sevda"da kilit bir role hayat verecek.

Hudutsuz Sevda’nın Yasemin’i Biran Damla Yılmaz’ın ilk set günü

Biran Damla Yılmaz Medyapım’ın etkileyici senaryosu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken “Hudutsuz Sevda” dizisinin çekimlerine başladı. Dizinin özellikle olayların fitilinin ateşlendiği ilk bölüm hikâyesine damgasını vuran Yasemin rolüne hayat veren Yılmaz, Şile’deki çekimlerde bugün ilk kez kamera karşısına geçti. Murat Öztürk’ün yönettiği diziyi Bahadır Özdener kaleme alıyor.

Öte yandan güzel oyuncunun setine annesi Birsen Açık ve annesinin geçen haftalarda evlendiği eşi Murat Açık çiçek gönderdi. Biran Damla Yılmaz ailesinin bu  desteği karşısında çok duygulandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkin Koray’ın cenaze bilgileri belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir