1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Hudutsuz Sevda”da çok önemli bir oyuncu değişikliği yaşandı

Televizyon tarihine geçen projelerin mimarı olan Fatih Aksoy ile Eşkıya ekibinin ortak çektiği “Hudutsuz Sevda” dizisi heyecanla bekleniyor.

“Hudutsuz Sevda”da çok önemli bir oyuncu değişikliği yaşandı

“Hudutsuz Sevda” dizisi FOX’un yeni sezondaki en iddialı dizilerinin arasında yer alıyor. Murat Öztürk’ün yönettiği dizinin İstanbul çekimlerinin ardından ekip Karadeniz’e geçecek ve Artvin’de sahnelerini çekecek. Deniz Can Aktaş’ın hayat verdiği Halil İbrahim’in intikam hikâyesini çok etkili bir dille ele alan dizide önemli bir oyuncu değişikliği yaşandı. “Hudutsuz Sevda”nın kötü adamı Rızvan Leto’ya dizide Mesut Akusta hayat verecekti.

Dizinin okuma provasına da katılan Akusta, son anda sözleşme koşullarında anlaşamayınca ekipten ayrıldı. Dizinin yeni Rızvan’ı usta aktör Burak Sergen oldu. Çiftlikte yaşayan Rızvan eşleri ve kalabalık ailesiyle hikâyenin bel kemiğini oluşturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin fenomen dizisi “Teşkilat”a Canan geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir