1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Hudutsuz Sevda” dizisinin Zuhal’i Hülya Şen yıllar sonra aşkı buldu

MedYapım’ın Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi “Hudutsuz Sevda”nın Zuhal’i Hülya Şen, yıllar sonra yeni bir aşka yelken açtı.

“Hudutsuz Sevda” dizisinin Zuhal’i Hülya Şen yıllar sonra aşkı buldu

“Hudutsuz Sevda” dizisinin değerli oyunlarından Hülya Şen, uzun yıllar sonra hayatının aşkını buldu. Usta oyuncu Şen, meslektaşı Cengiz Küçükayvaz’la evliliğinden dünyaya gelen 28 yaşındaki kızı Ofelya Eryılmaz Küçükayvaz’a yıllarca hem annelik, hem de babalık yapmış ve 2 yıl önce de kızını evlendirmiş, Cengiz Küçükayvaz kızının düğününe bile katılmamıştı.

Sıkıntılı günleri işine olan tutkusuyla aşan ve sürekli çalışıp üreten Hülya Şen, kalbini birkaç ay önce peyzaj mimarı Okan Arslan’a kaptırdı. Usta oyuncu mutluluğunu Sezen Aksu’nun “Haydi Gel Benimle Ol” şarkısında yer alan “Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan… Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan… Kolay kolay taşınmayan dolu dizgin duygulardan…. Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var…” sözleriyle ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahsen Eroğlu IMDb’de zirveye yerleşti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir