1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Hudutsuz Sevda" dizisine 4 flaş oyuncu

Yapımcılığını Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener'in  üstlendiği "Hudutsuz Sevda" dizisinde Deniz Can Aktaş "Halil İbrahim" ve Miray Daner "Zeynep" rolüne hayat verecek.

“Hudutsuz Sevda” dizisine 4 flaş oyuncu

“Hudutsuz Sevda” dizisi etkili senaryosuyla yeni sezonun öne çıkan dizilerinin başında geliyor. FOX’un Medyapım imzalı dizisini Murat Öztürk yönetecek. Yapımcılığını Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener‘in  üstlendiği dizide Deniz Can Aktaş “Halil İbrahim” ve Miray Daner “Zeynep” rolüne hayat verecek. Dizide Mesut Akusta Zeynep’in babası “Rızvan”ı oynayacak.

Burak Sevinç’in Rızvan’ın oğlu Fikret’i, Esra Dermancıoğlu’nun ise Rızvan’ın nikahsız eşi “Asiye”yi oynayacağı dizinin kadrosuna 4 flaş isim katıldı. Asuman Dabak, Rızvan’ın nikahlı eşi Nedime rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Yıllar sonra televizyon dizisinde rol almaya hazırlanan Özgür Emre Yıldırım merakla beklenen dizide Zeynep’in (Miray Daner) nişanlısı Levent’i oynayacak. Yıldırım son olarak “Oregon” filmi ve “Sıcak Kafa” dizisinde rol almıştı.

OGM Pictures imzalı “Çöp Adam” dizisindeki rolü biten değerli oyuncu Hülya Şen, “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosuna katıldı. Güçlü oyunculuğuyla rol aldığı projelere değer katan Şen, dizide Asiye’nin (Esra Dermancıoğlu) kardeşi Zuhal’i oynayacak.

Ödüllü oyuncu Haydar Şişman “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosuna dahil oldu. 2015 yılında Kalandar Soğuğu filminde sergilediği performansla Altın Portakal ve İstanbul Film Festivallerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Şişman en son “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde “Hurşit Dere” rolüyle yer almıştı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Mezunu Haydar Şişman, resim çalışmalarını da sürdürmekte…

thumbnail
Önerilen Yazı
Kapadokya’da çekilecek olan “Safir” dizisi ekibinden ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir