1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hilal Altınbilek'in Meksika çıkarması, sırada Panama var

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek Türk Hava Yolları'nın Meksika'da Türk dizileriyle ilgili düzenlediği etkinliğe katıldı.

Hilal Altınbilek’in Meksika çıkarması, sırada Panama var

Hilal Altınbilek, dün Meksika’da özel bir geceye katıldı. Özellikle başrolünü oynadığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisiyle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan Altınbilek, Türk Hava Yolları’nın Türk dizileriyle ilgili düzenlediği etkinlikte onur konuğu oldu.

Gecede Türk dizi tarihine geçen birbirinden önemli yapıma imza atan usta yapımcı Fatih Aksoy ve ünlü televizyoncu Ateş İnce’yle de bir araya gelen başarılı oyuncu “Bu akşam Mexico City’de THY’nin davetlisi olarak katıldığım etkinlikte Türk dizilerinin, Türkiye’nin turizmine katkısına ne kadar etkili olduğunu gördüm ve bir kez daha mesleğim ve Türk dizilerinde emeği geçen herkes ile gurur duydum” dedi.

Öte yandan Hilal Altınbilek’in yeni projesi merakla bekleniyor. Ünlü oyuncuya Ay Yapım başta olmak üzere birçok yapım şirketi proje yağdırdı. Altınbilek’in önümüzdeki günlerde yeni sezon için proje seçeceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Arkın’dan duygusal sözler: Ne iyi babaydın be Fahrettin

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir