1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hesabı çalınan Ali Sürmeli savcılığa koştu

Üç yıl önce beyin kanaması geçiren ve ölümden dönen usta oyuncu Ali Sürmeli’nin başı sosyal medyayla ikinci kez dertte… 64 yaşındaki oyuncunun hesabı ele geçirildi.

Hesabı çalınan Ali Sürmeli savcılığa koştu

Ali Sürmeli bir kez daha sosyal medya yüzünden zor anlar yaşadı. Ünlü oyuncunun instagram hesabı ele geçirildi. Sürmeli’nin ağzından itiraflar adı altında peş peşe olumsuz paylaşımlar yapıldı. 64 yaşındaki oyuncu daha önce adına açılan ve siyasi paylaşımlar yapan sahte hesaplar yüzünden de zor anlar yaşamıştı. Geçmişte hiç sosyal medya kullanmayan ünlü oyuncu sonunda kendisine sembolik bir resmi bir instagram hesabı açmıştı. Ancak bu hesap da dün ele geçirildi.

Şu günlerde “Aşkın Pusulası” adlı dizinin çekimlerine devam eden usta oyuncu hakkında Türkiye’yi terk edeceği yönünde asılsız açıklamalar da yapıldı. Dün bütün gün Anadolu Adliyesi’nde olan ve gerekli suç duyurularında bulunduğu öğrenilen Ali Sürmeli kendisine “@alisurmelireal” adlı yeni bir instagram hesabı açtığını duyurdu ve eski hesaptan yapılan paylaşımlara da itibar edilmemesini ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ödüllü genç oyuncu “Yargı” dizisine konuk oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir