1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hercai’nin Yaren’i İlay Erkök, Caner Cindoruk’la partner oldu

Caner Cindoruk ile İlay Erkök William Shakespeare’in ölümsüz eseri “Othello”da tiyatro sahnesinde seyirci karşısına çıkıyor.

Hercai’nin Yaren’i İlay Erkök, Caner Cindoruk’la partner oldu

İlay Erkök “Hercai” dizisinde Yaren karakteriyle hafızalarda yer etmişti. Başarılı oyuncu şimdi mesleğinde yepyeni bir deneyim yaşıyor ve ilk kez tiyatro sahnesine çıkıyor. Erkök prömiyeri Moda Sahnesi’nde gerçekleştirilen “Othello”da tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

Kemal Aydoğan’ın yönettiği oyunda Caner Cindoruk “Othello”yu, İlay Erkök ise Desdemona’ya hayat veriyor. Büyük beğeni toplayan oyunda Yılmaz Sütçü, Mert Şişmanlar, Seray Akülker, Ahmed Saka ve Mesut Karakulak da rol alıyor. İlay Erkök “Othello”da hem piyano çalıyor, hem şarkı söylüyor. Ocak ayında kapalı gişe sahnelenecek oyun şubat ayında da Moda Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ateş Kuşları” dizisi yenileniyor, işte yeni senaristler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir