1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Her Renkte Aşk" filmi Alanya'da sete çıktı

Yapımcılığını Starworks Productions'ın üstlendiği, Alp Can Yolyapan'ın yönettiği "Her Renkte Aşk" filminin çekimleri Alanya'da yapılıyor.

“Her Renkte Aşk” filmi Alanya’da sete çıktı

Başrollerini Selçuk Kılıç ve Özlem Gezgin’in oynadığı “Her Renkte Aşk” adlı sinema filminin çekimleri başladı. Yapımcılığını Starworks Productions‘ın üstlendiği filmin çekimleri Alanya’da yapılıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Alp Can Yolyapan oturuyor. Filmin hikâyesi boyacılık yaparak evlerinin geçimini sağlayan 3 kız kardeşin hikâyesiyle başlıyor.

Her Renkte Aşk filminin devamında ise iş insanı Tarık ile Sinem’in aşk hikâyesi işlenecek. Filmde Tarık’ı “Selçuk Kılıç”, Sinem’i ise Özlem Gezgin canlandırıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Cahit Kayaoğlu “Kaya”, Onur Erdi “Hakan”, Seda Yanak “Ayça”, Zeynep Urhan “Ezgi”, Taner Şahin “Levent” rollerine hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ödüllü oyuncu Gizem Erman Soysaldı “Yürüyerek Gel” diyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir