1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sıcak Kafa'nın yıldızı Hazal Subaşı, IMDb zirvesine adını yazdırdı

Sıcak Kafa dizisinde izlediğimiz Hazal Subaşı, IMDb'nin her hafta düzenli olarak yayınladığı IMDb Starmetre'sinin zirvesine yerleşti.

Sıcak Kafa’nın yıldızı Hazal Subaşı, IMDb zirvesine adını yazdırdı

Sıcak Kafa dizisinde seyirci karşısına çıkan Hazal Subaşı, IMDb’nin her hafta düzenli olarak yayınladığı IMDb Starmetre’sinin zirvesine yerleşti. En son Sıcak Kafa dizisiyle Netflix’de izleyicilerin karşısına çıkan Hazal Subaşı, bu hafta tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 1309. oldu. Başarılı oyuncu böylelikle Türk oyuncularda zirveye yerleşti. Listenin ikinci sırasında Şebnem Hassanisoughi yer alırken üçüncü sırada ise dizinin başrol oyuncusu Osman Sonant bulunuyor.

En son Sıcak Kafa dizisiyle Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkan Hazal Subaşı, bu hafta tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 1309. oldu. Başarılı oyuncu böylelikle Türk oyuncularda zirveye yerleşti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç ve Serenay’lı Aile dizisine flaş oyuncu  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir