1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Genç Itır Esen'den yeni dizi geliyor

Usta oyuncu Itır Esen'in kendi adını taşıyan yeğeni, yeni bir dizi için el sıkıştı.

Genç Itır Esen’den yeni dizi geliyor

Itır Esen adını taşıdığı Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinin sevilen yüzü olan halasının izinden gidip oyunculuğu seçmişti. 1999 doğumlu olan genç yıldız mankenlik deneyiminin ardından oyunculuk alanına yönelmişti. Itır Esen son olarak iddialı bir dizinin kadrosuna dahil oldu.

Esen, Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Kaan Mirac Sezen, Merve Nur Bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina Derman ve Elif Uslusoy’un rol alacağı “Kanlı Yayın”ın ekibine katıldı. Leyla isimli bir genç kızın ölümünü araştıran ünlü televizyon sunucusu Neslihan’ın (Bergüzar Korel) nefes kesen hikâyesini anlatacak olan dizide Itır Esen “Ceren” rolüne hayat verecek ve Neslihan’ın asistanı olarak seyirci karşısına çıkacak. Can Ulkay‘ın yöneteceği, Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan’ın yazdığı dizi Amazon Prime Video için çekilecek. Merakla beklenen OGM Pictures imzalı 8 bölümlük dizi haftaya sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta oyuncu Işıl Yücesoy’un telefonundan ünlü isimler nasıl dolandırıldı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir