1. Anasayfa
  2. Dizi

Gizem Güneş TRT’nin “Aşka Tutsak” dizisinin Behiye’si oldu

TRT1’in “Bir Sevdadır”, “Mehmed: Fetihler Sultanı” ve “Kara Ağaç”ın ardından kod adı “Aşka Tutsak” olan iddialı dizisi de sete çıkıyor.

Gizem Güneş TRT’nin “Aşka Tutsak” dizisinin Behiye’si oldu

“Aşka Tutsak” kod adlı dizinin okuma provası dün yapıldı. TRT1’in Gökhan Alkan ve Sevda Erginci’yi buluşturan dizisi Vernant Dp imzalı… Nehir Aytamay’ın yazdığı diziyi Metin Balekoğlu yönetecek. Pazartesi günü sete çıkacak olan dizinin gözde isimlerinin başında Gizem Güneş geliyor. Son olarak “Al Sancak” projesinde F16 pilotunu canlandıran başarılı oyuncu, dizide Behiye rolüne hayat verecek ve Özge’nin (Sevda Erginci) kız kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Dizide yurt dışında eğitim almış, oldukça varlıklı bir tekstilci olan Arat (Gökhan Alkan) ilk eşi Jale’nin trajik bir kaza sonrası ölmesi ve yas sürecinin ardından ikinci kez aşık olacak. Ancak büyük bir aşkla bağlı olduğu yeni sevgilisi Özge’nin (Sevda Erginci) aşçı olması ve ailesinin normlarına uymaması büyük bir krize neden olacak. İki aşık için büyük bir sınav başlayacak. Dizide Ushan Çakır “Toprak”, Özgür Çevik “Erhan”, Hülya Darcan “Neveser” ve Gizem Kala “Bilge” rollerini oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Buldu “Paranoya” filmiyle geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir