1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hazal Kaya'dan uzaklaştırma kararı

Hazal Kaya bir süredir sosyal medyada hakkında hakaret ve küfür içeren mesajlar yazdığını ifade ettiği kişi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Hazal Kaya’dan uzaklaştırma kararı

Hazal Kaya, Beykoz 1. Aile Mahkemesi‘ne başvurdu ve sosyal medya hesaplarından kendisine ve ailesine yönelik hakaret, tehdit ve nefret suçu işleyen Ö.T adlı kişiden şikayetçi oldu. Ünlü oyuncu tehdidin ciddiyeti gözetilerek uzaklaştırma kararı verilmesini talep ve dava etti.

Mahkeme atılan mesajlar doğrultusunda tek taraflı ısrarlı takibin devam ettiğini belirterek 6284 sayılı yasa gereğince koruma taleplerinin delil araştırması ve duruşma yapılmaksızın derhal verilmesi gerektiğine karar verdi. Koruma kararının Hazal Kaya‘nın yanı sıra aile fertlerini de kapsaması dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir set aşkı daha… Alparslan Büyük Selçuklu’nun Seferiye Hatun’u kalbini kime kaptırdı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir