1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden flaş anlaşma

Sanat dünyasının örnek evliliğiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü çifti Hazal Kaya ve Ali Atay beraber bir reklam kampanyasının yüzü oldu.

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden flaş anlaşma

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti birbirlerine olan büyük aşkları ve mutluluklarıyla örnek gösterilen çiftlerin başında geliyor. Daha önce bir online market hizmeti uygulamasının yüzü olan çift, gelen çok sayıda reklam arasından özel bir markayı seçti ve Bepanthol Baby”nin reklam yüzü oldu.

Fikret Ali ile Leyla Süreyya adlı iki çocukları olan ünlü çift, bebek markasının bir yıllık kampanyasının yüzü oldu. Hazal Kaya ve Ali Atay çifti bugün reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Ali Atay eşine olan hayranlığını “Ölümlü Dünya 2” filminin galası öncesi Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdiği röportajda şu sözlerle anlatmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kardeşlerim”in son bölümü trendler’de 3. Sıraya yükseldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir